Blogs Contact

Boosheid

Boosheid, driftbuien en woedeaanvallen bij kinderen zijn een veel voorkomend probleem.

De boze buien, driftbuien en woedeaanvallen kunnen diverse oorzaken hebben en vaak raak je als ouders de grip kwijt en kom je samen in een vicieuze cirkel terecht. Door kleine handvaten te krijgen kan er soms al een verandering ingezet worden.

Samen onderzoek ik met jullie de situatie en de onderliggende oorzaken om een verandering naar een meer wenselijke situatie te verkrijgen. Zowel voor jullie als ouders als voor je kind.

Wat vertelt je kind je eigenlijk? Op welk moment gaat het mis? Hoe ga je om met de boze buien van je kind? Wat heeft je kind van jou nodig en waar trek je de grens? Allemaal vragen die aan bod komen om inzicht te krijgen in jullie proces en waar verandering ingezet kan worden.

Ervaring ouder

Door inzicht te krijgen van jou in de boze buien van onze dochter ben ik meer naar mijn rol als ouder gaan kijken. De boosheid komt nu veel minder vaak voor en vooral minder heftig door de tips die ik van jou heb gekregen. Heel fijn, dank!

Lees ook mijn blog over ‘Kinderen met een pittig temperament’.

Lees ook mijn blog over ‘Laat je kind met een driftbui niet in een winkelpad liggen

Lees ook mijn blog over ‘Ouder zijn van een pittig kind’.

Menu

Home Blogs Contact

Pagina's

(Faal)angst bij kinderen Boosheid en driftbuien Dwanghandelingen en dwanggedachten Hooggevoelige, hoogstimulatieve en temperamentvolle kinderen (Echt)Scheiding Weerbaarheid en zelfvertrouwen ‘Ik Leer Leren’ Training en 'Plannen en uitvoeren'